DEKENAAT HORST
Lic. A. de Graaf Woutering, Deken     Hoofdstraat 7 5961 EX Horst  tel. 077 – 398 14 16 
Secretariaat, Hoofdstraat 7 Horst e-mail: secretariaat@rkhorst.nl
uitnodiging bezinningsavond  geloofsverdieping  voor jong volwassenen 20 of 23 november

Horst, 16 oktober 2017

Beste ouders Dopelingen, Vormelingen etc.
Beste “jong” gelovige, 

“Druk, druk, druk!” Dat zijn we allemaal. Maar zouden we niet eens mogen nadenken over zin en onzin van ons persoonlijk leven? Over wat er werkelijk toe doet en welke prioriteiten we zouden mogen stellen voor een gelukkig leven. 

Heeft het leven zin? Is er iets dat ons overstijgt? Wie is God? Waarom is er zoveel kwaad  en lijden in de wereld? Is er leven na de dood? Hoe kunnen we gelukkig worden? Wat kunnen we betekenen voor elkaar in deze wereld?

Het zijn vragen die ieder mens zich stelt. Zeker als je je op een of andere manier tot het geloof aangetrokken voelt.
Maar het zijn ook vragen waar geen eenvoudig antwoord voor bestaat.

Mensen zijn zinzoekers. Samen naar zin zoeken, erover praten en ontdekken wat anderen hierover zeggen maakt ons leven rijker. Zo komen we dichter bij antwoorden die ons vooruit kunnen helpen in wat we zijn en doen.

Als dekenaat Horst willen we graag met jou op tocht gaan.
Daarom nodigen we jou graag uit voor een van de 2 avonden die hiervoor gepland staan nl. maandag 20 november 19.30 uur of donderdag 23 november 19.30 uur. Deze vinden plaats in het parochiezaaltje te Horst.

Een team van mensen met rijke ervaring op het gebied van zingeving, spiritualiteit, communicatie en diaconie zal ons komen inspireren. 

Heb je interesse en zou je graag naar een van deze avonden willen komen meld je dan uiterlijk 13 november aan via dit mailadres.

 Met vriendelijke groeten

Deken A. de Graaf Woutering