Het stipendium voor een H. Mis op zon- en feestdagen is € 25,-.
U kunt een H. Mis bestellen tijdens het parochie spreekuur op dinsdagochtend. Het kan ook bij kapelaan Roger Maenen
tel. 077-4661850 of per email roger.maenen@ziggo.nl.
Banknummer: NL21RABO0141939583 parochie H. Jozef Beringe
Parochie spreekuur iedere dinsdag van 10.30 tot 11.30 uur in de sacristie.

KERKELIJKE DIENSTEN EN INTENTIE

Vw. het Coronavirus vervallen de kerkelijke Diensten t/m Pinksteren.

2de Pinksterdag geen H. Mis

Woensdag 3 juni
H. Mis 09.00 uur – (grote kerk, zij-altaar St. Jozef) Telling bij binnenkomst

zondag 7 juni
H. Mis 09.30 uur – max 30 aanwezigen. Telling bij binnenkomst.

KLEDINGINZAMELING BERINGE:
Op maandag 8 juni is de volgende inzameling van (bruikbare) kleding, schoenen, dekens, gordijnen en knuffels. De dichtgebonden zakken kunt u afgeven op het kerkplein van 13.00 tot 14.30 uur en van 17.00 tot 18.00 uur. Ons team staat klaar om u te helpen bij het uitladen. Ook kunt u de zakken iedere dag, wanneer het u uitkomt, voor de garagedeur achter de pastorie (Aan de Meule) plaatsen. Kunt u het niet zelf brengen: bel dan 3076521 en alles wordt bij u opgehaald. B.V.D.

——————————————————————————————————————-